Νέα περίπτωση ψευτογιατρού εντοπίστηκε στην περιοχή του Αιγίου. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open TV στην Αχαΐα, Νίκο Γιαπρακά, ένας άνδρας χρησιμοποιεί την ταυτότητα πραγματικού γιατρού και συγκεκριμένα του διευθυντή της Ορθοπαιδικής του νοσοκομείου Αιγίου και φέρεται να εξαπατά ασθενείς.

Όσον αφορά τη δράση του αυτή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Ελλάδα» έχει ως εξής: Ο ψευτογιατρός κατηγορείται ότι πηγαίνει σε διάφορους ανθρώπους και τους λέει ότι πρέπει να γίνει επέμβαση σε ένα παιδί. Για να γίνει όμως η επέμβαση θα πρέπει το παιδί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Έτσι, λοιπόν, μαζεύει χρήματα, τα οποία θα βοηθήσουν στην επέμβαση του παιδιού. Κατά πληροφορίες του Ανοιχτού Καναλιού, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν δώσει χρήματα ενώ φίλοι και γνωστοί ενημέρωσαν άμεσα τον γιατρό του νοσοκομείου Αιγίου, του οποίου τα στοιχεία φέρεται να χρησιμοποιεί ο «νέος ψευτογιατρός».

Εκτός από το Αίγιο ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να κινείται και στην Πάτρα ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του. Οι Αρχές, μάλιστα, έχουν και την περιγραφή του ανθρώπου που κατηγορείται ότι προσποιείται συγκεκριμένο γιατρό. Όπως φαίνεται, πρόκειται για άνδρα μετρίου αναστήματος με μαύρα μαλλιά και το μόνο που απομένει είναι να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Στο μεταξύ, ο γιατρός καθιστά σαφές ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την υπόθεση και καλό θα είναι ο κόσμος να μην πέφτει στην παγίδα που φέρεται να έχει στήσει ο ψευτογιατρός.

Πηγή: europost.gr