Σοκαρισμπένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που ήρθε στο φως, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που έκοψε στο πρόσωπο την σύζυγό του.

Η κακοποιητική συμπεριφορά του 53χρονου είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η κακοποιητική συμπεριφορά του 53χρονου είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε.

Ωστόσο, αυτήν την φορά άρχισε να τη χτυπά για άγνωστους λόγους και ύστερα με ένα σπασμένο γυαλί, συνέχισε να τη χαρακώνει στο πρόσωπο. Εκείνη κατάφερε να γλιτώσει και έτρεξε στο μπάνιο να κλειδωθεί. Αμέσως, ενημέρωσε φιλικό της πρόσωπο και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που ο 53χρονος βρισκόταν έξω από την πόρτα και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Τελικά, άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να περάσουν χειροπέδες στον 53χρονο δράστη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλά τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι.

Πηγή: europost.gr