Ένα αρκετά περίεργο περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς ένα 11χρονο αγοράκι συνελήφθη επειδή απείλησε να πυροβολήσει τη δασκάλα του.

Ο μαθητής Δημοτικού έστρεψε το iPad του στην εκπαιδευτικό την Πέμπτη και έκανε «ήχους από όπλο», σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού γραφείου σερίφη.

«Θα σε σκοτώσω», της είπε μετά ο 11χρονος, επαναλαμβάνοντας την απειλή του πριν φύγει από την τάξη και διατηρώντας πάντα την οπτική επικοινωνία με την εκπαιδευτικό.

Το περιστατικό ήρθε μάλιστα μία μέρα μετά την επίπληξη της δασκάλας στον μαθητή επειδή τραγουδούσε «ένα ανάρμοστο κομμάτι για όπλα και πυροβολισμούς σε ανθρώπους» μέσα στην τάξη, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Το σχολείο βρήκε στο laptop του μαθητή αναρίθμητες αναζητήσεις για όπλα και σφαίρες. «Η δασκάλα είπε στους αστυνομικούς πως αυτά τα περιστατικά την έχουν κάνει να φοβάται για τη ζωή της», γράφει το γραφείο σερίφη.

Η αστυνομία προσήγαγε τον μαθητή την Παρασκευή και του απέδωσε κατηγορίες. Ο μαθητής αρνήθηκε πως απείλησε τη δασκάλα, παραδέχτηκε ωστόσο πως μιλούσε για όπλα και πυροβολισμούς, ξέροντας πως κάτι τέτοιο είναι λάθος.

Μετά τον έβαλαν στο κρατητήριο μέχρι να έρθουν οι γονείς του να τον παραλάβουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική εφημερίδα Daytona Beach News-Journal, ο 11χρονος είναι ο τέταρτος μαθητής που συλλαμβάνεται στην κομητεία μέσα σε 2 εβδομάδες για δολοφονικές απειλές.

Ένας 12χρονος του ίδιου Δημοτικού συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη επειδή είπε στους συμμαθητές του ότι σκόπευε να αιματοκυλήσει το σχολείο την επομένη…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr