Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή της Κόνιασπορ, Αχμέτ Τσαλίκ. Ο 27χρονος άσος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός ελέγχου στον αυτοκινητόδρομο Άγκυρας-Νίγδης, χτύπησε στην περίφραξη και και ανετράπη.

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου, διαπιστώθηκε ότι ο Τσελίκ, ο οποίος βρισκόταν μόνο του στο όχημα, ήταν ήδη νεκρός.

Ο Τσελίκ ήταν οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Τουρκίας.

Στην ομάδα της Κόνιασπορ όλοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση. Η μόνη αντίδραση μέχρι τώρα, ήρθε μέσω social media:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Αχμέτ Τσαλίκ, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων μας και της πόλης μας από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Κόνιασπορ. Συλλυπητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας».

Συλλυπητήριο μήνυμα απεύθυνε και ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου:

«Με βαθιά λύπη έμαθα ότι ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας Αχμέτ Τσαλίκ, που αγωνίζεται στην Κόνιασπορ, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Άγκυρας – Νίγδης. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον αείμνηστο Αχμέτ , ο οποίος υπηρέτησε επίσης στην εθνική μας ομάδα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στην Κόνιασπορ και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα».

Όλες οι ομάδες της τουρκικής λίγκας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του 27χρονου παίκτη.

Πηγή: europost.gr