Ένας νέος άνδρας, μόλις 22 χρονών πέθανε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, λίγες μέρες μετά τον 40χρονο που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και είχε παροχή οξυγόνου. Ο 22χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Χρήστος Τζελέπης χαρακτήρισε «πόλεμο» κάθε εφημερία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Όπως εξήγησε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ «στην προηγούμενη εφημερία ήρθαν για εξέταση 160 ασθενείς και εισήχθησαν οι 80, άρα πάμε στο 40% με 50% εισάγονται για νοσηλεία».

«Τα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι θα διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά έχουμε φτάσει στα όριά μας, κάθε μέρα χειροτερεύει η εικόνα» υπογράμμισε ο κ. Τζελέπης. Πρόσθεσε ότι άνοιξε και άλλη κλινική στην προηγούμενη εφημερία για να καλύψει τα περιστατικά. «Δεν φτάνει το προσωπικό, το λέω κατηγορηματικά δεν ενισχύθηκε, γίνονται ενισχύσεις από αλλά τμήματα, που σημαίνει ότι τα άλλα τμήματα αποδυναμώνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr