Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα γύρω από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 19χρονου με ελαφρά νοητική υστέρηση, στα Χανιά.

Μάλιστα, σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και δύο ιερείς, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, κατηγορούμενοι, μάλιστα, για συμμετοχή σε βιασμό του. Οι ιερείς ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν, ενώ, από την πλευρά της, η Εισαγγελία Χανίων διέταξε έλεγχο, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο παλαιότερες καταγγελίες.

Σημειώνεται πως από τον Ιούλιο έχει προφυλακιστεί ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του παιδιού του, αλλά και ένας 67χρονος φίλος του, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό του δύσμοιρου νεαρού. Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ίδιο το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου, ενώ δρομολογείται η διαμονή του σε χώρο αυτόνομης διαβίωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr