Ο φόβος και ο τρόμος έγινε για τις νεαρές αλλοδαπές τουρίστριες που παραθερίζουν σε κάμπινγκ στην περιοχή Παλούκι Δουναίικων (στην Ηλεία) ένας επιδειξίας, ο οποίος παραφύλαγε μέσα στο αυτοκίνητό του ώσπου να δει να περνούν από το σημείο γυναίκες που θα του άρεσαν. Ετσι, όταν είδε δύο καλλίγραμμες Γερμανίδες τουρίστριες που έμεναν στο κάμπινγκ να περνούν από μπροστά του φορώντας τα μαγιό τους, κατέβασε μπροστά τους το παντελόνι και το εσώρουχό του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι δύο κοπέλες, όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο άγνωστος, που οδηγούσε ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας VW Golf, σταμάτησε μπροστά τους μόλις τις είδε, κατέβηκε από αυτό και άρχισε να τους επιδεικνύει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα! Οι τουρίστριες αναστατώθηκαν και αντέδρασαν φωνάζοντας, ενώ ο επιδειξίας μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αρχικά οι Γερμανίδες ενημέρωσαν για το περιστατικό τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν έπειτα από λίγο στην περιοχή και ξεκίνησαν να αναζητούν το μπλε Golf, δίχως όμως να καταφέρουν να το εντοπίσουν. Πάντως, οι έρευνες για την ταυτοποίηση του επιδειξία συνεχίζονται, ενώ είναι άγνωστο αν επρόκειτο για κάτοικο της περιοχής ή κάποιο τουρίστα.

Πηγή: europost.gr