Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μπράλου στην Φθιώτιδα, καθώς ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ωστόσο, αυτό που προβληματίζει είναι ότι είχε παρουσιάσει «ύποπτα» συμπτώματα που παραπέμπουν σε κορωνοϊό. Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/9) η μητέρα του, νεκρό στο κρεβάτι του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

– διαφ. –

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 36χρονος που ζούσε με τους γονείς του, με τους οποίους πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, ήταν υπέρβαρος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει συμπτώματα που παραπέμπουν στην covid-19. Συγκεκριμένα είχε πυρετό, δύσπνοια και διάρροιες και για αυτό το ΕΚΑΒ αντιμετώπισε το περιστατικό ως ύποπτο λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Ειδοποιήθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας, όπως και η σήμανση, που ομοίως έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας. Απέκλεισαν οποιαδήποτε περίπτωση εγκληματικής πράξης, ωστόσο όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επιπλέον στη σορό θα γίνει εξέταση κορωνοϊού, λόγω των ύποπτων συμπτωμάτων.

Την προανάκριση έχει το ΑΤ Αμφίκλειας.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr