Διαστάσεις πανδημίας τείνουν να πάρουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, καθώς γίνονται όλο και πιο συχνά. Αυτή τη φορά θύμα έπεσε μια 20χρονη, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του 29χρονου συντρόφου της για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με τρία ακόμη άτομα – δύο εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί – το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου στο Δενδροπόταμο, μετέβησαν στην οικία όπου διαμένει ο 29χρονος με την 20χρονη σύντροφό του. Αφού την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, της επιτέθηκαν από κοινού αρχικά, στην ίδια περιοχή, αλλά και μόνος του ο 29χρονος μεταγενέστερα σε άλλο σημείο. Η 20χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η αναζήτηση του 29χρονου από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης απέφερε καρπούς με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στην περιοχή του Καλοχωρίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράβαση νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: europost.gr