Συγκλονίζει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έφτασε στα έδρανα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όπου ένας παππάς φέρεται να έδειρε την σύζυγό του και την ενήλικη κόρη του.

– διαφ. –

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης από έναν καυγά που είχε ο ιερωμένος με την κόρη του, κατά την διάρκεια του οποίου τα πράγματα ξέφυγαν. Μητέρα και κόρη κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι ο παπάς τις χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του προκαλώντας τους σωματικές βλάβες!

Ο ιερέας συνελήφθη και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου μητέρα και κόρη περιέγραψαν τι συνέβη και η πρώτη δήλωσε στον σύζυγό της ότι «δεν θέλει να τον ξαναδεί»! Ο ιερέας αρνήθηκε τον ξυλοδαρμό, ισχυρίστηκε πως είναι δικαίωμά του να «μαλώσει» το παιδί του, αλλά τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενάμισι έτους με τριετή αναστολή. Μάλιστα, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να ζητήσει τη συνδρομή κοινωνικού λειτουργού.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr