Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές λιποθύμησε μια 20χρονη κοπέλα στα Χανιά της Κρήτης, η οποία είχε μόλις εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer.

Το αναπάντεχο περιστατικό συνέβη ξημερώματα Παρασκευής, περίπου ένα τέταρτο αφότου έκανε το εμβόλιο, και, έκτοτε, η κοπέλα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε τι ακριβώς οφείλεται η ξαφνική αδιαθεσία της. Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, βλέποντάς τη να χάνει τις αισθήσεις της για πρώτη φορά, τη μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, όπως ανέφερε συγγενής της στο zarpanews.gr, η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια, με τους σφυγμούς της καρδιάς της να πέφτουν και να εμφανίζει ανησυχητική βραδυκαρδία.

«Είναι 20 χρονών! Δεν έχει προβλήματα υγείας και πηγαίνει γυμναστήριο κάθε μέρα», δηλώνει το στενό συγγενικό της πρόσωπο. Μετά από αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί τί ακριβώς προκάλεσε αυτό που έπαθε η κοπέλα, και αν είχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες. Υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα, να χρειαστεί αυτές να γίνουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr