Πέντε μέλη οικογένειας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και μάλιστα με τη μετάλλαξη Δέλτα! Πρόκειται για τον πατέρα, την έγκυο μητέρα και τα τρία παιδιά τους.

Όπως αποκάλυψε η Λευκή Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα rapid test της οικογένειας βγήκαν θετικά στις 13 Ιουνίου. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ακολούθησε μοριακό τεστ που επιβεβαίωσε ότι νοσούν, ενώ ο ΕΟΔΥ στις 26 Ιουνίου ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε τη μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού.

Τρεις μέρες αργότερα, τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν με μοριακό τεστ και στις 26 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε διαγνωσθεί με τη μετάλλαξη «Δέλτα».

«Με κάλεσαν από τον ΕΟΔΥ και μου είπαν ότι σε ένα δειγματοληπτικό έλεγχο προέκυψε ότι το δικό μου κρούσμα ήταν της μετάλλαξης Δέλτα. Θεώρησαν ότι Δέλτα είναι όλης της οικογένειας», δήλωσε ο πατέρας.

Τα συμπτώματα και των πέντε είναι ήπια. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί να έχει κολλήσει κάποιος από το εργασιακό τους περιβάλλον, ενώ το ζευγάρι δεν είχε ακόμη αποφασίσει αν θα εμβολιαζόταν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr