Η σταρ του YouTube, Mel Thompson, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο τραγικός θάνατος της αμερικανίδας γκουρού της ομορφιάς ανακοινώθηκε από τον συντετριμμένο σύζυγό της Puffin Thompson με μια ανάρτηση στο Instagram. «Μακάρι να την είχα πίσω», έγραψε, απευθυνόμενος προς τους θαυμαστές της.

Η αιτία θανάτου της 35χρονης δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο μία από τις φίλες της σχολίασε στην ανάρτηση και αποκάλυψε ότι η Mel αντιμετώπιζε πολλά θέματα με την υγεία της, ανάμεσα στα οποία ήταν και τοσύνδρομο Ehlers-Danlos, με το οποίο είχε διαγνωσθεί.

Το κανάλι της στο YouTube σε σύντομο χρονικό διάστημα γέμισε με μηνύματα συγκινητικά από τους θαυμαστές της, αλλά και από άλλους σταρ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όπως οι James Welsh, Hindash και Lisa Eldridge.

Νεκρή YouTuber: «Χάσαμε ένα πανέμορφο άνθρωπο»

«Η Μελ δυστυχώς έφυγε από τη ζωή χθες. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να επιλέξεις μόνο 10 φωτογραφίες. Χάσαμε ένα πανέμορφο άνθρωπο. Ήθελα απλώς να δείξω τα χαμόγελα που έφερνε», έγραψε ο σύζυγός της.

«Χρειάστηκε να απαντήσω σε τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που ήθελαν να μάθουν τι κάνει χωρίς να ξέρουν καν ότι πέθανε. Είναι υπέροχο που βλέπω πόσο την αγαπούσαν», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Και σας αγαπούσε όλους και εκείνη. Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα. Όσο άσχημα και να αισθανόταν, και πάλι θα με χάιδευε στην πλάτη και ερχόμουν στον κρεβάτι δίπλα της, την ώρα που δούλευε ακούραστα για να φτιάξει περιεχόμενο.

Όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης και με τη γνώση της, αλλά οι πιο κοντινοί της ξέρουν πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν. Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον καθένα χωρίς κάποια δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω».

Η ανάρτηση αυτή του συζύγου της 35χρονης YouTuber γέμισε από σχόλια φίλων και συνεργατών της, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

Η φίλη της Mel, Elizabeth Spencer, αποκάλυψε σε ένα από τα σχόλια ότι αντιμετώπιζε «πολλά προβλήματα με την υγείας της». «Ήμουν εκείνη που της είπα ότι πιστεύω ότι έχει elhers danlos. Πήγε στον γιατρό της και διαγνώστηκε με αυτό. Μιλούσε για αυτό στο κανάλι της. Είμαι συντετριμμένη», έγραψε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr