Το πιο σκληρό της πρόσωπο δείχνει η ζωή σε ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του στο νοσοκομείο Πύργου, αμέσως μόλις άκουσε το πρώτο του κλάμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», όλα συνέβησαν πριν από 4,5 μήνες, όταν μια γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Όμως, λίγες μόνο ώρες μετά τον τοκετό, η γυναίκα έφυγε, αφήνοντας πίσω το νεογέννητο μωρό της!

Έκτοτε, το νεογέννητο «φιλοξενείται» στην Παιδιατρική Κλινική και το φροντίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέροντας του την στοργή που του χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ήδη μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το γλυκύτατο αγοράκι να αποκτήσει νέα μητέρα και σπίτι στο οποίος όπως φαίνεται, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr