Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατήγγειλε ένα 17χρονο αγόρι στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια δυο φίλων του, οι οποίοι τον βίασαν στο Κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι που κατάγεται από την Σομαλία κατήγγειλε στους άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, τον βιασμό του από δύο φίλους του, ηλικίας 16 και 18 ετών.

Τα τρία αγόρια που διαμένουν σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων παιδιών στην Αθήνα το βράδυ των Χριστουγέννων πήγαν παρέα, στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου κατανάλωσαν όλοι μαζί ποσότητα αλκοόλ.

Όμως, όπως αναφέρει ο 17χρονος, η συνέχεια για τον ίδιο ήταν εφιαλτική. Τα δύο αγόρια ξαφνικά τον ακινητοποίησαν, τον φίμωσαν και τον οδήγησαν σε απόμερο σημείο του πάρκου. Ο ανήλικος προσπάθησε να ξεφύγει, οι δύο δράστες όμως του κρατούσαν τα χέρια και τον κρατούσαν ακίνητο. Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί τον κακοποίησαν σεξουαλικά και οι δύο.

Χειροπέδες και στους δύο
Το 17χρονο αγόρι την επόμενη ημέρα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στον ψυχολόγο της δομής, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν. Οι υπεύθυνοι της δομής τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο και παράλληλα ενημέρωσαν το τμήμα ανηλίκων.

Ο 18χρονος και ο 16χρονος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία ανηλίκων. Το ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι, με βάση την κατάθεση του αγοριού που έπεσε θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο και μάλιστα από τα δύο αγόρια που έχουν ήδη συλληφθεί!

Πηγή: europost.gr