Το J2US έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha, ωστόσο, πίσω από τα λαμπερά φώτα, επιχείρησαν να κλέψουν τη Δήμητρα Κατσαφάδου, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός, η οποία αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη του J2US, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του σόου, βρήκε το αυτοκίνητό της σπασμένο.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ήταν αβέβαιο ότι θα καταφέρει να εμφανιστεί, λόγω των απαιτητικών υποχρεώσεων της, αλλά και της ντροπής που ένιωθε μπροστά στα φώτα και τις κάμερες, καθώς δεν είναι εξοικειωμένη.

Τελικά, τα κατάφερε και αργά το βράδυ του Σαββάτου και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, έκανε την έκπληξη και μαζί με την Ελένη Δήμου εμφανίστηκε και τραγούδησε, χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί ότι θα τα καταφέρει και στη συνέχεια του σόου.

Την ίδια ώρα, άγνωστοι έσπαγαν το πίσω παράθυρο του πολυτελούς τζιπ, με το οποίο είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις που φιλοξενεί την λαμπερή παραγωγή. Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από το πάρκινγκ και ο φύλακας πετάχτηκε έξω για να δει τι συμβαίνει.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε λίγα λεπτά αργότερα και αναζητούσαν τον δράστη ή τους δράστες που είχαν κάνει θρύψαλα το τζάμι του τζιπ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έτρεξε και εκείνη στο αυτοκίνητό της για να δει τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς, διαπίστωσε πως επρόκειτο μόνο για τη ζημιά στο τζάμι, καθώς ο δράστης δεν πρόλαβε να αρπάξει τίποτα, αφού από τον θόρυβο της θραύσης των κρυστάλλων κινητοποιήθηκε το προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και η αστυνομία, η οποία κατέφθασε με μηχανές, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν στη γύρω περιοχή.

«Δεν στενοχωριέμαι εγώ με τέτοια πράγματα, αυτά συμβαίνουν. Πάλι καλά που άφησαν μέσα τα προϊόντα μου και δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι. Είναι μόνο η ζημιά στο τζάμι», υπογράμμισε με ψυχραιμία η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δυστυχώς, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr