Άρχισε να απλώνεται ο Τουρκικός Στόλος εν όψει της Τουρκικής Ασκήσεως «MAVI VATAN 21» και τα Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη άρχισαν να βγαίνουν απο τους 3 Ναυστάθμους σε Βόρειο, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Μέχρι στιγμής τα Τούρκικα Πολεμικά απο τον Ναύσταθμο του Ακσάζ έχουν αποπλεύσει 10 Πολεμικά Σκάφη και 1 Υποβρύχιο 209, που εντοπίστηκε αμέσως από τα Ελληνικά!…

Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο βγήκαν 25 Πολεμικά και ένα Τουρκικό Υποβρύχιο… Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες Τουρκικά UAV ίπτανται στα Όρια των Χερσαίων εδαφών και της Μικρασιατικής ακτής.

Ελληνικά Υποβρύχια είναι όλα σε θέσεις που ‘κλειδώνουν’ και αποκλείουν τις κινήσεις του Τουρκικού Στόλου αν κάνουν κάτι το παραπάνω απο αυτό που επιτρέπεται!!!

Αν και σήμερα είχαν τα προεόρτια της Ασκήσεως στον Αέρα απο αύριο η ένταση θα ενταθεί και αναμένεται να κορυφωθεί προς το τέλος της Εβδομάδος !

Εν τω μεταξύ επέστρεψε και το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ» στην περιοχή της ΝΑΥΤΕΧ, η οποία λήγει σήμερα και που είχε κρυφτεί ξανά στο νησί της Ίμβρου, αφού τα 6 μποφόρ που έβγαλε το Αιγαίο άρχισε τις τραμουντάνες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr