Ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις! Απ’ ότι φαίνεται, εκτός από τον Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ, ο οποίος νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λόγω κορωνοϊού, ακόμη τέσσερις ιερείς της Καστοριάς βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο πρωτοσύγκελος Μητρόπολης Καστοριάς Π. Νικόλαος Γιαννουσάς, μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και το Ράδιο ΑΝΤΕΝΝΕΣ.

«Ο Μητροπολίτης χαίρει άκρας υγείας, για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι δύο ιερείς της Καστοριάς, ενώ ακόμη δύο ιερείς βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στα κελιά τους στη Μητρόπολη από το Σάββατο» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Χθες ο Σεβασμιότατος διαγνώσθηκε με τον ιό και πήγε στο Νοσοκομείο Καστοριάς για εξετάσεις. Ενημερώθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και του σύστησε να μεταφερθεί στο 424. Έτσι για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Χθες το πρωί είχε λίγο πυρετό, ενημέρωσε την κ. Μποργανού και αμέσως κατέφθασε στη Μητρόπολη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και έκανε τεστ σε ιερείς και πολίτες.

Πέντε πατέρες συνολικά βρέθηκαν θετικοί. Αυτή τη στιγμή η Μητρόπολη είναι σε καραντίνα, θα γίνει απολύμανση και τα γραφεία θα ανοίξουν από τη Δευτέρα.

Τα rapid test θα συνεχιστούν και για άλλους ιερείς και πολίτες-συνεργάτες που σχετίζονται με τη Μητρόπολη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr