Σε διαθέσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, που από τον περασμένο Ιούλιο μέσω του YouTube αναρτά βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του Κράτους και της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός, που εμφανίζεται στα βίντεο με το όνομα «Τηλέμαχος» υπηρετεί σε Αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής. Ο ίδιος ξεκίνησε την ανάρτηση αντιεμβολιαστικών βίντεο από τον περασμένο Ιούλιο, μιλώντας κατά των εμβολίων και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορωνοϊό. Ήδη έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το Αρχηγείο ανακοίνωσε ότι το υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.

Φορούσε τη στολή και αναρτούσε βίντεο

Ο «Τηλέμαχος» φορώντας τη στολή αναρτούσε βίντεο όπου καταφερόταν εναντίον όσων συνδέονται με την πανδημία, ενώ τα βάζε ακόμη και με συναδέλφους του.

Στο βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά rapid tests», ο ίδιος δήλωσε ότι δεν κάνει τα self test που απαιτούνται και πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο 300 ευρώ που του επιβάλλεται από την υπηρεσία του.

«Πώς πολεμάω το σύστημα»

Σε άλλο βίντεο, ο «Τηλέμαχος προσπάθησε να μάθει στους πολίτες πώς να «πολεμούν τα ΜΑΤ», περιλαμβάνοντας πλάνα από επεισόδια στην Ελλάδα, από εκπαίδευση ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και από τη φονική εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο εξηγούσε πώς γίνεται ο συντονισμός των αστυνομικών που υπηρετούν στα ΜΑΤ, ενώ ανέλυε και τον εξοπλισμό τους, που έχει δημιουργηθεί με στόχο να μην τραυματίζονται σε περίπτωση επεισοδίων.

Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να «πολεμάμε τα ΜΑΤ» είναι «να μην πέσουμε στην παγίδα να τους πολεμήσουμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr