Ούτε το μόλις 18 ημερών μωρό της οικογένειας δεν λυπήθηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ζήτησε από τους ένοικους να το αδειάσουν κακήν κακώς, χωρίς να τους δώσει τον χρόνο να βρουν ένα νέο σπίτι.

Στον δρόμο έμεινε μία πενταμελής οικογένεια, η οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια σε μισθωμένο σπίτι στη Νέα Αγχίαλο.

Σήμερα παίχθηκε μία ακόμα πράξη ενός δράματος που ζούνε μία 27χρονη γυναίκα με τον 47χρονο άνδρα της, τα δύο τους παιδιά 2 ετών και 18 ημερών και τη μητέρα της κοπέλας, μία 58χρονη γυναίκα. Το σημερινό πρωινό, τίποτε δε προμήνυε ότι η οικογένεια θα μείνει στον δρόμο, χωρίς να έχει ούτε ρούχα να αλλάξει.

Δικαστικός επιμελητής, με συνοδεία αστυνομικού τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους, ανακοινώνοντάς τους ότι πρέπει να το εγκαταλείψουν, ύστερα από τη διαδικασία έξωσης που κίνησε η ιδιοκτήτρια.

Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά προχώρησε και σε αλλαγή κλειδαριάς, ώστε τα μέλη της οικογένειας να μην έχουν πρόσβαση στην οικία.

«Ούτε τα παπούτσια του μωρού δεν προλάβαμε να πάρουμε. Έχουμε ένα μωράκι 18 ημερών, τι θα κάνουμε; Που θα πάμε;» έλεγε η οικογένεια.

Αμέσως παρενέβη η διοίκηση της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και με ενέργειες της προέδρου Νατάσας Μορφογιάννη, βρέθηκε ξενοδοχείο για να στεγάσει την οικογένεια προσωρινά, μέχρι να βρεθεί σπίτι.

Πηγή: europost.gr