Πυρ και μανία έχει γίνει ο συντηρητικός Τύπος στις ΗΠΑ με τον Τζο Μπάιντεν τα τελευταία 24ωρα. Όχι όμως για τις κινήσεις του Δημοκρατικού προέδρου στο Ουκρανικό, αλλά για την απόφασή του να αναθέσει ένα σημαντικό πόστο στον Σαμ Μπρίντον.

Απόφοιτος του αναγνωρισμένου κύρους MIT της Βοστώνης και ειδικός στα πυρηνικά απόβλητα, ο Μπρίντον εντάχθηκε στο υπουργείο Ενέργειας ως υπεύθυνος διάθεσης αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων και αποβλήτων. Το βιογραφικό του είναι άψογο, αλλά στο επίκεντρο της προσοχής εκείνων που πνέουν μένεα για την επιλογή του Μπάιντεν είναι η «δεύτερη ζωή» του Μπρίντον ως LGBTQ ακτιβιστή.

Ο νεαρός, που συνήθως εμφανίζεται δημόσια με φανταχτερά γυναικεία ρούχα ή ανδρικά κοστούμια που συνδυάζει με γόβες στιλέτο, αυτοπροσδιορίζεται ως «queer», δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο φύλο.

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλούν κυρίως οι εκμυστηρεύσεις του για την προσωπική του ζωή, όπως επιβεβαιώνεται από μια φωτογραφία που δημοσίευσε το The American Conservative, που τον απεικονίζει ημίγυμνο να κρατά έναν άνδρα με λουρί.

Η εφημερίδα Meteo Weekly προχωρά σε λεπτομέρειες δημοσιεύοντας κάποιες δηλώσεις του ίδιου του Μπρίντον, λάτρη των «ακραίων» σεξουαλικών πρακτικών.

Το νέο στέλεχος του υπουργείου Ενέργειας της κυβέρνησης Μπάιντεν έχει παραδεχτεί ότι ανήκει στη λεγόμενη «κοινότητα των κουταβιών», κυρίως ομοφυλόφιλου προσανατολισμού, της οποίας το ερωτικό χόμπι συνίσταται στην προσομοίωση αμφίδρομων σχέσεων, όπου ο ένας παίζει τον ρόλο του «ιδιοκτήτη» και ο άλλος τον ρόλο του «σκύλου».

«Ο συμπαίκτης μου το κουτάβι και εγώ», λέει ο Μπρίντον, «αισθάνομαι πως έχουμε την ιδανική σχέση μεταξύ της προσωπικής μας ζωής και των διαστροφών μας. Και οι δύο έχουμε και άλλους συντρόφους, οπότε ερχόμαστε και οι δύο στον ίδιο χώρο, και μετά βγαίνουμε από αυτόν γνωρίζοντας τα όρια, πού αρχίζουν οι διαστροφές μας και πού αρχίζουν οι προσωπικές μας σχέσεις».

Πηγή: europost.gr