Τρία μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), που απήγαγαν ένα μικρό κορίτσι Γιαζίντι, το μετέφεραν από το Ιράκ στην Τουρκία και προσπάθησαν να το πουλήσουν στο «σκοτεινό» διαδίκτυο, αφέθηκαν ελεύθερα στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, όπου διαμένουν σήμερα!

Στο κατηγορητήριο που έγινε δεκτό στις 8 Μαρτίου και ετοιμάστηκε από την εισαγγελία της Άγκυρας, οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για «συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS» και μάλιστα, «συμμετοχή στην ανώτερη διοίκησή της».

Η δημοσιογράφος Hale Gönültaş δημοσίευσε την είδηση ​​στις 6 Αυγούστου σε ειδικό ρεπορτάζ για την τουρκική ιστοσελίδα ειδήσεων, Duvar.

Αφού καταχωρήθηκε «προς πώληση» στο σκοτεινό διαδίκτυο, το 7χρονο κορίτσι της εθνότητας Γιαζίντι διασώθηκε. Οι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν την επιδρομή και τη διάσωση του παιδιού μέσω δελτίου τύπου και βίντεο.

Δυστυχώς, χιλιάδες άλλα παιδιά της ίδιας εθνικότητας, έχουν πουληθεί σε τούρκικα κτήνη και αγνοείται η τύχη τους. Μιλάμε για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, πάλι με δράστες τούρκους, πάλι ατιμώρητο.

Φυσικά, οι δράστες ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν καταδικαστεί με ισόβια κάθειρξη, αφέθηκαν ελεύθεροι!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr