Σοκ έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι μία 28χρονη εκπαιδευτικός κατέληξε στην φυλακή για 32 μήνες, επειδή είχε σεξουαλική επαφή με έναν 15χρονο μαθητή σε ξενοδοχείο αφού του έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η 28χροννη Kellie Louise Smith, από το Nuneaton του Warwickshire, στη Βρετανία, άρχισε να καλοπιάνει το εφηβικό της θύμα, φέρνοντάς του γλυκά πριν τον πλημμυρίσει με «επιπλέον προσοχή» στο σχολείο του στο Κόβεντρι.

Καταδικάστηκε για σεξουαλική βλάβη και θα εκτίσει τη μισή ποινή της με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ένα δικαστήριο άκουσε ότι συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn Express αφού είχαν φλερτάρει στο μίνι λεωφορείο του σχολείου μαζί.
Η εκπαιδευτικός, η οποία δίδαξε στο σχολείο για τρία χρόνια, τέθηκε σε αναστολή και αργότερα απολύθηκε λόγω των σεξουαλικών κατηγοριών. Συνελήφθη, αφού το DNA του μαθητή βρέθηκε στα εσώρουχά της και κάμερα ασφαλείας έδειξε μαζί της το αγόρι μαζί στο ξενοδοχείο.

Το θύμα παραδέχτηκε ότι είχε συναινετικό σεξ με την εκπαιδευτικό δύο φορές και ότι πίστευε ότι ήταν «κατάλληλη».

Καταδικάζοντας την στο Warwick Crown Court, ο δικαστής είπε ότι «κακοποίησε την εμπιστοσύνη» που της έδειξε το σχολείο και οι γονείς του θύματος της.

Είπε: «Το θύμα ήταν στη φροντίδα σου. Είχες λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για ευάλωτα παιδιά. Είχες στο παρασκήνιο πολλά, τα οποία θα λάβω υπόψη μου. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον τρόπο κατάχρησης της εμπιστοσύνης που έδωσε το σχολείο σε εσάς και της εμπιστοσύνης που έδωσαν οι γονείς σε εσάς.

Τράβηξε την προσοχή σου και υπήρχε ειδική συμπεριφορά από εσένα απέναντί ​​του. Το γεγονός που έγινε δεκτό από την εισαγγελία είναι ότι συναινεί και δεν τον κακοποίησες ενάντια στη θέλησή του δεν έχει καμία διαφορά στο γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκες ένα ευάλωτο παιδί για να ικανοποιήσεις τις δικές σου σεξουαλικές ανάγκες».

Η Γουίλσον αντιμετώπισε το αγόρι ως «δυνητικό σύντροφο» και είπε ότι τον καλόπιανε «πολλές ώρες» με ταξίδια στο αυτοκίνητό της, τόνισε.

Πηγή: europost.gr