«Ξινός» βγήκε στον υπαρχηγό ενός αστυνομικού τμήματος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ο αισθησιακός χορός που αποφάσισε να του χαρίσει μια νεαρή και άπειρη αστυνομικός, η οποία είχε πρόσφατα προστεθεί στους υφισταμένους του.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά στο πάρτι που διοργάνωσε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ενόψει των γιορτών. Η σκηνή με την νεαρή αστυνομικό, ντυμένη προκλητικά, να χορεύει πάνω στον παντρεμένο αστυνομικό, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο αυτό το ασυνήθιστο… «χριστουγεννιάτικο δώρο» καταγράφηκε σε βίντεο από ορισμένους από τους παριστάμενους. Όταν το βίντεο αυτό έφτασε στους ανωτέρους του Νικ Μακ Γκάρι, εκείνοι εξοργίστηκαν και αποφάσισαν χωρίς καθυστέρηση τη δυσμενή μετάθεσή του.

Στο κλιπ που έχει γίνει viral, ο υπαρχηγός του 44ου τμήματος της Νέας Υόρκης εμφανίζεται να κάθεται σε μία καρέκλα στο κέντρο ενός μπαρ, σαν πελάτης σε στριπτιζάδικο, ενώ η πρωτάρα αστυνομικός χορεύει αισθησιακά πάνω του, αποκαλύπτοντας σε ορισμένες στιγμές και το εσώρουχό της κάτω από την καρό φούστα της. Ο κόσμος που διακρίνεται γύρω από τη σκηνή (πιθανόν συνάδελφοι των δύο αστυνομικών του NYPD) παρακολουθεί εντυπωσιασμένος, με κάποιους να βγάζουν επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού. Μετά το τέλος του χορού, ο υπαρχηγός σηκώνεται από την καρέκλα και αγκαλιάζει τη γυναίκα.

Σύμφωνα με μια πηγή της αμερικανικής εφημερίδας, ο Μακ Γκάρι, που ζει στα βόρεια προάστεια της πόλης με τη σύζυγό του, «ξέρει ότι τα έκανε μαντάρα». «Το να έχεις τέτοιου είδους επαφή με υφιστάμενή του απαγορεύεται κατηγορηματικά στη δουλειά. Εκείνη δικαιολογείται γιατί ήταν καινούργια στη δουλειά… Όμως αυτού του είδους τα περιστατικά δημιουργούν κακό προηγούμενο», αναφέρει η πηγή της New York Post.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, το πάρτι του 44ου ΑΤ της Νέας Υόρκης έλαβε χώρα στο μπαρ-εστιατόριο Rory Dolan, και ορισμένοι θαμώνες μίλησαν στην εφημερίδα, εκφράζοντας την ενόχληση που ένιωσαν μπροστά στο «ακατάλληλο» θέαμα των αστυνομικών. «Για να είμαι ειλικρινής, σε ένα οικογενειακό εστιατόριο δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοια πράγματα, όμως τι μπορείς να κάνεις;» ανέφερε ένας πελάτης του μπαρ, ενώ μια σερβιτόρα εξέφρασε αηδία όταν της έδειξαν τον βίντεο. Υπήρχαν και αρκετοί βέβαια που δικαιολόγησαν τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι είναι αναμενόμενο να ξεφύγουν λίγο τα πράγματα σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, όταν το αλκοόλ ρέει άφθονο και οι συνάδελφοι χαλαρώνουν.

Πηγή: europost.gr