Η είδηση που ακολουθεί μας συγκλονίζει εξαιτίας του συμβολισμού που εμπεριέχει:

Στα Γιάννενα η Αστυνομία συνέλαβε μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που πουλούσε Ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν στα Γιάννενα μία γυναίκα επειδή πωλούσε Ελληνικές σημαίες εν όψει της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς άδεια. Η πλανόδια έμπορος κατηγορείται για παράνομη άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητα, καθώς διέθετε προς πώληση 56 ελληνικές σημαίες – διαφόρων μεγεθών – χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Στην Ελλάδα λοιπόν του 2021 οι αλλοδαποί μικροπωλητές μπορούν ανενόχλητοι να απλώνουν τα πανέρια τους πουλώντας ελεύθερα τα «μαϊμού» προϊόντα τους, καταλαμβάνοντας τις πιο πολυσύχναστες γωνιές των ελληνικών πόλεων, αλλά ο Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το ψωμί του πουλώντας δέκα σημαίες με το εθνικό σύμβολο ενόψει 28ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα. Πρόκειται για μια ακόμη μαχαιριά στην Εθνική συνείδηση. Ένα ακόμα βήμα προς την αποεθνικοποίηση. Και πάντοτε σε όλες τούτες τις φοβερές συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. τα θύματα είναι φτωχοί Έλληνες. Την προηγούμενη φορά ήταν ένας γέρος καστανάς που έκανε το έγκλημα να ανάψει την φουφού του χωρίς άδεια.

Κάποια άλλη φορά ήταν μια γιαγιάκα που έκανε την ανόσια πράξη να στηθεί μέσα στο κρύο σε μια γωνιά πουλώντας ματσάκια άνηθο.

Όλοι αυτοί οι φοβεροί εγκληματίες συμπωματικά είναι Έλληνες. Και την ίδια ώρα Ρομά και μουσουλμάνοι μετανάστες αλωνίζουν ελεύθερα χωρίς να υπακούν σε κανένα μέτρο της πολιτείας.

Εμείς από την πλευρά μας δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικά στην ηγεσία της που δίνει αυτές τις εντολές και μάλιστα ενόψει Εθνικής Επετείου.

Αλλά επειδή πολιτική είναι ουσιαστικά διαχείριση συμβόλων, το μήνυμα ελήφθη. Είμαστε πλέον ξένοι στον τόπο μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr