Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές ειδικούς φρουρούς της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”, οι οποίοι βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας και τραβεστί, προκάλεσε τη διενέργεια ΕΔΕ, καθώς καταγράφηκε και από τις κάμερες που φέρουν στις στολές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, άνδρες της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” ήταν ακινητοποιημένοι στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, όπου ήταν σταθμευμένες οι μηχανές τους, πλησιάζει τραβεστί και τους ρωτά που να αφήσει τις κάρτες της και στη συνέχεια τις τοποθετεί πάνω στα μηχανάκια τους. Γελώντας, οι άνδρες ζητούν να τους αποκαλύψει τις αναλογίες του σώματός της. Αν και στην αρχή διστάζει, επειδή, όπως λέει, υπάρχουν κάμερες, οι ειδικοί φρουροί την παροτρύνουν, λέγοντάς της ότι δεν έχει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί στις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, η τραβεστί σηκώνει το φόρεμα και αποκαλύπτει τα οπίσθια και το εσώρουχό της. Ακολουθούν “πικάντικα” σχόλια και μετά αποχωρεί από το σημείο. Η διαρροή του εν λόγω βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι ίδιοι φέρονται να το έστειλαν σε κάποιους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη προχθές στο κέντρο της Αθήνας, όπου ήταν σταματημένοι οι αστυνομικοί, όταν πέρασε από μπροστά τους ο τραβεστί και άφησε την κάρτα του στις μοτοσικλέτες τους. Η ΕΔΕ θα εξετάσει ποιοι αστυνομικοί εμπλέκονται στο περιστατικό, προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά.

Πηγή: europost.gr