Συνολικά 12 άτομα που έχουν σχέση με την κακοποίηση της Γεωργίας ελέγχονται για τα πάρτι ακολασίας με ανήλικες
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες τόσο για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όσο και για το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών που, σύμφωνα με αξιόπιστες μαρτυρίες, «ψαρεύει» ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες και τις διοχετεύει σε πάρτι ακολασίας!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές βλέπουν σύνδεση του καταγγελλόμενου βιασμού με τη δράση αδίστακτου κυκλώματος που δρα στην πόλη, καθώς και στις δύο υποθέσεις φέρεται ότι εμπλέκονται ίδια πρόσωπα. Γι’ αυτόν τον λόγο, εξάλλου, οι έρευνες διεξάγονται παράλληλα, με δεδομένο μάλιστα ότι ένα στοιχείο που συνδέεται με το κύκλωμα ενδεχομένως να δώσει απαντήσεις και στην υπόθεση της 24χρονης, όπως και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με το makthes.gr, στο πλαίσιο των δύο παράλληλων ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και άλλων προσώπων, πλην των τεσσάρων που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, προκειμένου να ερευνηθούν. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί συνολικά 12 κινητά ατόμων, τα οποία φέρεται ότι έχουν σχέση με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας από τον Λαγκαδά και για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι συνδέονται με το κύκλωμα μαστροπείας που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν στα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί βίντεο από το περιβόητο πάρτι που διοργανώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ώστε να αποκαλύψουν όσους εμπλέκονται. Ταυτόχρονα, ψάχνουν για μηνύματα που ίσως δώσουν στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο οι «ανιχνευτές» των κυκλωμάτων μαστροπείας προσεγγίζουν νεαρά κορίτσια και, στη συνέχεια, τα πείθουν να παρευρεθούν σε πάρτι στα οποία μεταξύ άλλων γίνεται χρήση ναρκωτικών.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όταν δεν είχε αρχίσει ακόμα ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρξαν μαρτυρίες από άτομα τα οποία ανέφεραν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές και το συνέδεσαν με την υπόθεση της 24χρονης. Σύμφωνα με τους ίδιους μάρτυρες, στο εν λόγω βίντεο διακρίνονται μία κοπέλα και δύο άντρες, οι οποίοι συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις, καθώς και ένας τρίτος, ο οποίος φαίνεται να βιντεοσκοπεί τις ακατάλληλες σκηνές.

Οι φήμες γι’ αυτό το βίντεο έχουν… φουντώσει τα τελευταία 24ωρα, με συνέπεια οι Αρχές να έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να βρεθεί και να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του αρχικού αποστολέα, προκειμένου να ελεγχθεί ο ίδιος και να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που διακρίνονται στο οπτικό υλικό με ροζ περιεχόμενο, ώστε να διαπιστωθεί αν συνδέονται με την υπόθεση της 24χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, προχθές πέρασε το κατώφλι της 5ης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος, ο οποίος κατέθετε επί δύο ώρες σχετικά με τις εξετάσεις της Γεωργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ράικος δεν προσκόμισε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του πανεπιστημίου της Βέρνης. Ο σφραγισμένος φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση αναμένεται να έχει παραδοθεί στην ανακρίτρια ως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Πηγή: europost.gr