Ο κατηγορούμενος 23χρονος για την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και να κρατά μία σκληρή στάση.

Οι Αρχές, όμως, παίρνουν τις απαραίτητες απαντήσεις από το φονικό όπλο στο οποίο εντοπίστηκε αποτύπωμά του, αλλά και από το αίμα που βρέθηκε στο λευκό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Ο 23χρονος όχι μόνο είχε ποινικό παρελθόν καθώς συμμετείχε σε ανάλογη επίθεση και το 2019 όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, αλλά φέρεται σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο της αιματηρής δολοφονίας να φώναζε «σκοτώστε τον, σκοτώστε τον».

DNA και αποτυπώματα «δένουν» τον 23χρονο
Απαντήσεις για τη δολοφονία του Άλκη όλα δείχνουν πως δίνει το φονικό όπλο, στο οποίο-κατά πληροφορίες-εντοπίστηκε αποτύπωμα του 23χρονου και οι κηλίδες, που βρέθηκαν στο λευκό αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη της δολοφονίας με τους αστυνομικούς να είναι βέβαιοι πως πρόκειται για το DNA του θύματος, ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται και η ματσέτα που εντόπισε ο δημοσιογράφος του Mega Άγγελος Λαμπίδης στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος.

Οι συνεργοί
Εν τω μεταξύ, σε στενό κλοιό βρίσκονται τουλάχιστον έξι άτομα που οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη και επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, το λευκό που οδηγούσε ο φερόμενος δράστης και το μαύρο που οδηγούσε πρόσωπο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Οι άλλοι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άλκη εκτιμάται ότι είναι:

οργανωμένοι οπαδοί
18 με 30 ετών
όχι όλοι σεσημασμένοι

Στο «στόχαστρο» των Αρχών 10 χούλιγκανς για τη συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στο στόχαστρο της αστυνομίας έχουν μπει 10 συγκεκριμένα άτομα τα οποία συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη. Η αστυνομία έχει χαρτογραφήσει την παρέα του 23χρονου, ωστόσο φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή της και συλλέγει στοιχεία για 10 άτομα.

Πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρόκειται για μέλη του συνδέσμου της Θύρας 4, στην οποία ήταν μέλος ο 23χρονος.

Τι έκανε μετά τη δολοφονία ο 23χρονος Αλβανός κατηγορούμενος;
Τέλος, σημειώνεται πως μετά την επίθεση που έγινε στην περιοχή του Χαριλάου, ο 23χρονος μαζί με άλλα δύο άτομα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, πήγε στον σύνδεσμο της Θύρας 4 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έμεινε εκεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν όλοι.

Ένα 24ωρο αργότερα ο 23χρονος συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι από τις Αρχές…

Πηγή: europost.gr