Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε ποινικής δίωξης σε βάρος της 49χρονης εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, προχώρησε σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε δίωξη στην 49χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Μπαίνοντας στο γραφείο του ανακριτή η 49χρονη εικαστικός είπε για τον πατέρα του παιδιού της που πυροβόλησε, χθες, στο Χαλάνδρι: “Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά».

«Έσωσα το παιδί μου με τη ζωή μου – Τη βίαζε και της χορηγούσε ναρκωτικά»

Κατά τη μεταφορά της, η 49χρονη κατηγορούμενη πρόλαβε να πει, σε έξαλλη κατάσταση, μπροστά στις κάμερες πως «δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν… αλλά έσωσα το παιδί μου με τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου… Απαγωγέας και βιαστής της, τη βίαζε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και έλεγε πως έχει επιληψία. Τη βίαζε, όλα για την περιουσία μου τα κάνανε, μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για προστασία πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί… Το παιδί μου θέλω, τίποτε άλλο».

Η Κλοντιάνα Τσέλο έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr