Πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ – τζογαδόροι, πάρκαραν το υπηρεσιακό όχημα έξω από «μπαρμπουτιέρα» στην Ηλιούπολη και εν ωρα υπηρεσίας έπαιζαν χαρτιά!

Έκπληκτοι έμειναν αστυνομικοί της Ασφάλειας και των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, όταν μπούκαραν στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και διαπίστωσαν οτι ανάμεσα στους τζογαδόρους ήταν και δύο ένστολοι της μάχιμης υπηρεσίας.

Το απίστευτο είναι οτι στο πατάρι του καφενείου και στο σπίτι του ιδιοκτήτη βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες, εκρηκτικά, πιστόλια και κροτίδες. Η επιχείρηση για το ξεδίπλωμα της περίεργης υπόθεσης που …μύριζε μπαρούτι εγινε το Σαββατοκύριακο.

Οι αστυνομικοί, είχαν πληροφορίες για την παράνομη λέσχη που παραβίαζε όλα τα μέτρα για τη διαδοση του κορωνοιού. Έτσι αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου να κάνουν έφοδο στο καφενείο της Ηλιούπολης και να περάσουν χειροπέδες στους παίκτες.

Σε βάρος των δύο αστυφυλάκων και των επτα 7 ιδιωτών σχηματίστηκε δικογραφία και οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ, ψάχνουν σε βάθος την υπόθεση. Οι ένστολοι φυσικά τέθηκαν σε διαθεσιμότητα διετάχθη και ΕΔΕ.

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ στο καφενείο και στην οικία του ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (9.047) φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων,(3) συσκευασίες με περίπου (3) κιλά πιθανόν πυρίτιδα, πιστόλι, περίστροφο και μαχαίρι,(19) γεμιστήρες πυροβόλων όπλων και πολεμικών τυφεκίων,(125) κροτίδες και (4) καπνογόνα, (2) στρογγυλά τραπέζια κ.λπ.

Επιπλέον, ποσότητα πυρίτιδας 4 κιλών περίπου, που διατηρούσε ένας από τους συλληφθέντες αστυνομικούς στην οικία του, απερρίφθη την Κυριακή 20-12-2020 από συγγενικό του πρόσωπο, που συνελήφθη από το οικείο Τμήμα Ασφαλείας.

Επιπλέον στους συλληφθέντες
– επεβλήθησαν και διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS



Πηγή: europost.gr