Ακόμα ένα επεισόδιο παίχτηκε σήμερα στο σήριαλ της κόντρας ανάμεσα στον Κώστα Μάρκου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεταξύ τους διαπληκτισμός και η χυδαία χειρονομία του κ. Μάρκου είχε ως αποτέλεσμα να του ζητήσει ο προεδρεύων τη συνεδρίαση, Θανάσης Μπούρας, να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στον κ. Μάρκου σε δική του ανάρτηση, τον καταγγέλλει ως διπλοθεσίτη. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «απλά προς ενημέρωσή σας η ΝΔ έχει διατηρήσει τον κ. Μάρκου πρόεδρο στο Κεντρικό Συμβούλιο του υπουργείο Υγείας! Διπλοθεσίτης… Μπράβο! ΥΓ. Βάζω την ανάρτηση του κ. Μάρκου ώστε να γνωρίζετε και την άλλη απόψη».

Ο κ. Μάρκου, από την πλευρά του, προσπαθώντας να εξηγήσει τη σημερινή απρεπή συμπεριφορά του εντός της Βουλής και τη χυδαία χειρονομία του, είπε ότι τον κατηγόρησε ως διαπλεκόμενο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εκείνος απάντησε ότι «μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός», εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: europost.gr