Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα του Συριακού Στρατού, ο οποίος με τη συνδρομή της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έχει εξαπολύσει ευρύτατη επίθεση κατά των ισλαμιστών του Ιντλίμπ οι οποίοι συνεργάζονται με τον Τουρκικό Στρατό.

Οι επιθέσεις έχουν ενταθεί αμέσως μετά την συνάντηση του Πούτιν με τον Ερντογάν, όπου ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από τον Τούρκο Πρόεδρο να αποσύρει αμέσως τις Τουρκικές δυνάμεις από το συριακό έδαφος και να εκκενώσει το Ιντλίμπ.

Λίγο μετά την συνάντηση Πούτιν – Άσαντ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε τις Τουρκικές δυνάμεις στην Συρία, ως «κατοχικό στρατό!».

Αμέσως μετά ξεκίνησαν επιθέσεις Κούρδων μαχητών κατά των Τουρκικών δυνάμεων, ενώ την ίδια στιγμή η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία μαζί με τον Στρατό της Συρίας, σφυροκοπούσε θέσεις ισλαμιστών στο Ιντλίμπ.

Οι πληροφορίες όμως από την σημερινή επίθεση κάνουν λόγο για θύματα ακόμα και ανάμεσα στους Τούρκους στρατιωτικούς, καθώς όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, στο κτήριο που χτυπήθηκε υπήρχε Τουρκική δύναμη.

Ο Ερντογάν απείλησε ότι θα απαντήσει με κάθε τρόπο κατά των Κούρδων και των συμμάχων τους, στο προηγούμενο χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δύο Τούρκους στρατιωτικούς.

Το σημερινό χτύπημα όμως είναι πολύ πιο σφοδρό και σοβαρό. Αναμένεται να δούμε εάν οι τουρκικές δυνάμεις θα χτυπήσουν, όπως ανακοίνωσε ο Ερντογάν, ειδικά μετά από το σημερινό χτύπημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr