Η απόφαση του Κρεμλίνου είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εισβάλει στην Ουκρανία, παρά μόνο αυτή της επίθεσης του Κιέβου στους πολίτες των αυτόνομων περιοχών.

Όλα τα άλλα, είναι παραφιλολογία. Όσο το καθεστώς Ζελένσκι δεν επιτίθεται στους πολίτες της ανατολικής Ουκρανίας, τόσο η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλλει.

Όλη αυτή η φρενίτιδα όμως που θέλει την Ρωσία έτοιμη για επίθεση, με τους δυτικούς να εκκενώνουν την Ουκρανία, δείχνει ένα πράγμα. Ότι ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να χτυπήσει τους πολίτες του ίδιου του Κράτους με αποτέλεσμα να επισύρει την ρωσική οργή. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την κλιμάκωση των δημοσιευμάτων και των δηλώσεων κορυφαίων αξιωματούχων ακόμα και του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, που θεωρούν την Ρωσική επίθεση αναπόφευκτη.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ο Ζελένσκι έχει τρομάξει και διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής, δίνοντας έτσι το σήμα ότι δεν πρόκειται να χτυπήσει τους κατοίκους του Ντόνμπας. Αυτό όμως δεν μειώνει την φρενίτιδα που θέλει τους Ρώσους να εισβάλουν σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Η μόνη εξήγηση λοιπόν που δίνουν έμπειροι αναλυτές, είναι ότι το παρακράτος του Κιέβου, τα ναζιστικά απολιθώματα που έχουν κυριαρχήσει από το 2014 έως σήμερα, ετοιμάζουν προβοκάτσια για να επισύρουν την ρωσική εισβολή, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουν το ΝΑΤΟ να παρέμβει.

Η Ρωσία θα είναι υποχρεωμένη να απαντήσει σκληρά σε μία τέτοια περίπτωση, διότι εντός της ανατολικής Ουκρανίας υπάρχουν 700.000 ψυχές με ρωσικά διαβατήρια που θεωρούνται φυσικά Ρώσοι πολίτες.

Η Δύση δεν πρόκειται να παρέμβει. Και ο Πούτιν θα ισοπεδώσει το Κίεβο εντός 72 ωρών, όπως ακριβώς έχουν προβλέψει οι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες.

Πηγή: europost.gr