Λίγο έλειψε να τον ξεκάνουν έναν 94χρονο στην Κυπαρισσία δύο αδίστακτες Ρουμάνες που τον έριξαν με τη βία στο έδαφος μόνο και μόνο για να του αρπάξουν ένα 20ευρω και δύο δαχτυλίδια!

– Advertisement –

Ο ηλικιωμένος είχε βγει για να περπατήσει, όμως, φτάνοντας μέχρι τον χώρο που βρίσκεται το πάρκο του ΟΣΕ, τον περίμενε μια τρομακτική εμπειρία.

Οι δύο Ρουμάνες λησταρχίνες, ηλικίας 53 και 20 χρονών, φαίνεται πως καραδοκούσαν στην περιοχή για να βρουν ευάλωτο θύμα.

Μόλις αντίκρισαν τον 94χρονο, κινήθηκαν αστραπιαία, όρμησαν πάνω του σαν ύαινες, τον έριξαν κάτω και του τράβηξαν τα δύο δαχτυλίδια που φορούσε, ενώ άρπαξαν από την τσέπη του 20 ευρώ.

Στη συνέχεια άφησαν το θύμα τους αβοήθητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν από την περιοχή.

Στο σημείο δεν υπήρχε κανείς για να βοηθήσει τον ηλικιωμένο, έτσι ο ίδιος μάζεψε όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για να φροντίσουν τα τραύματά του.

Μόλις συνήλθε, κατήγγειλε στους αστυνομικούς τη ληστεία, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή των δύο γυναικών από τη Ρουμανία. Οι αστυνομικοί που έδρασαν άμεσα κατάφεραν να εντοπίσουν τις δύο αλλοδαπές, τις οποίες συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους μάλιστα βρέθηκαν τα 20 ευρώ και τα δύο δαχτυλίδια του ηλικιωμένου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας ερευνά αν οι δύο αλλοδαπές εμπλέκονται και σε άλλες επιθέσεις, ενώ στο μεταξύ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας τούς άσκησε δίωξη για ληστεία.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr