Επιτέθηκε σε αστυνομικούς, κατηγορήθηκε για απόπειρα δωροδοκίας, συνελήφθη, πέρασε βράδια υπό κράτηση στο τμήμα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κι έγινε πρωταγωνιστής για τους λάθος λόγους στο ποδοσφαιρικό «σκάνδαλο» του καλοκαιριού, κι όλα αυτά στη Μύκονο.

– διαφ. –

Ωστόσο, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν πλήρωσε την αρνητική δημοσιότητα και εξακολουθεί να απολαμβάνει της «τυφλής» εμπιστοσύνης του Όλε Γκούναρ Σόλσιερ, ο οποίος αποφάσισε να μην τον καθαιρέσει από το γκρουπ των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα των Κόκκινων Διαβόλων για την περιπέτεια του 27χρονου αμυντικού και διαβεβαίωσε πως θα είναι ο κάπτεν της ομάδας στη νέα σεζόν, καθώς έχει αποδείξει το ποιόν του ως άνθρωπος από όλη την περασμένη χρονιά που οι δυο τους άρχισαν να συνεργάζονται.

«Ο Χάρι είχε δύσκολο καλοκαίρι. Δεν έκανε μεγάλο διάλειμμα. Οι διακοπές του ήταν διαφορετικές από τους υπόλοιπους για αυτό του δώσαμε λίγες περισσότερες μέρες, τώρα επέστρεψε και δείχνει καλά. Το διαχειρίστηκε πολύ καλά και φυσικά εγώ θα είμαι εδώ για να τον στηρίξω. Θα είναι ο αρχηγός μας για τη φετινή σεζόν. Απλά θα αφήσουμε τον Χάρι και τους ανθρώπους του να το ξεχάσουν. Για μένα, είναι κορυφαίος άνθρωπος και ήταν πάντα θετική επιρροή, με τις σωστές αξίες».

Πηγή:www.gazzetta.gr

– διαφ –

Πηγή: europost.gr