Πρόοδος στα έργα του ΒΟΑΚ κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών στην Κρήτη


Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16/10, εργοτάξια του ΒΟΑΚ. Σημείωσε ότι η πρόοδος στο σημαντικό αυτό έργο για την Κρήτη είναι αισθητή και πως οι εκταμιεύσεις πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας συμβάλλουν σε αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος επισκέφθηκε σημεία όπου υλοποιούνται εργασίες και δήλωσε πως η επιτάχυνση των έργων απαιτεί σκληρότερη δουλειά από όλους, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις. Επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας με τους ιδιώτες και των αναδόχων, καθώς και την ανάγκη να ανοίξουν περισσότερα μέτωπα στους επόμενους μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο πιο σύντομα απ’ ό,τι είχαν εκτιμηθεί προηγουμένως.

Με τον υπουργό ήταν και στελέχη του υπουργείου, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, καθώς και τοπικοί βουλευτές. Ο Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και τη συνεργασία που υπάρχει, αναφέροντας ότι υπάρχει αισιοδοξία για ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο Σταϊκούρας τόνισε τη σημασία του ΒΟΑΚ για την Κρήτη και έκλεισε, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να υπογραφούν άμεσα οι συμβάσεις για τμήματα όπως Κίσσαμος-Ηράκλειο, προκειμένου το επόμενο έτος να είναι σε εξέλιξη όλα τα έργα του ΒΟΑΚ.

Πηγή: newsbeast.gr