Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, καταφέρνει να πουλάει με πολύ υψηλή υπεραξία, να μη ρίχνει τις τιμές, να είναι σκληρός διαπραγματευτής αλλά και να βάζει στο κόλπο, κορυφαίους ατζέντηδες, με το αζημίωτο φυσικά.

Το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό πλέον να κάνει τρεις μεγάλες πωλήσεις. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στη βιτρίνα, με πόσα χρήματα θα φύγουν και πότε;

Γενικότερα έχει μεταβληθεί σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό selling club, για το οποίο όλοι οι παίκτες μπορούν να πουληθούν στην…σωστή τιμή και το οποίο club γνωρίζει πότε θα πρέπει να ανανεώνει, να πουλάει και με τι χρήματα. Δηλαδή έχει πλέον την απαραίτητη τεχνογνωσία και “κονέ” στην αγορά, όπως και στις διάφορες πιάτσες ενώ διαθέτει και ένα σπουδαίο και άκρως οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ πού δουλεύει όλο το χρόνο, προκειμένου να υπάρχουν οι επιλογές εκείνες, εφόσον χρειαστούν, για αντικατάσταση και αναπλήρωση…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η χρηματιστηριακή αξία του Καμάρα είναι 17 εκατομμύρια του Σεμέδο 8 εκατομμύρια και του Σα 7,5 εκατομμύρια. Συνολικά δηλαδή και των τριών αγγίζει τα 32,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Καμαρά μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έχει φτάσει στο πικ του, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ερυθρόλευκοι αλλά και η πιάτσα. Για αυτό θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν πουληθεί τελικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Πόσο πιθανό είναι εν τέλει, ο Ολυμπιακός να μαζέψει συνολικά και από τους τρεις, 55 εκατομμύρια ευρώ;

Το εν λόγω ποσό φαντάζει αδύνατο! Μπορεί στα Γραφεία στο Πασαλιμάνι, να έχουν βάλει στα καρτελάκια πώλησης του Καμάρα 25 εκατομμύρια του Σεμέδο 15 εκατομμύρια και το buy out του Σα (αλλα 15),αυτό όμως δεν σημαίνει πώς θα βρουν κιόλας αυτά τα ποσά στην αγορά. Κατά βάθος γνωρίζουν και αυτοί, πώς δεν κυκλοφορούν τέτοια νούμερα έξω, οπότε ένας ρεαλιστικός/εφικτός στόχος είναι το σύνολο και από τις τρεις υπερήφανες πωλήσεις, να προσεγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για πόσο ταβάνι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ευρωπαϊκής πιάτσας των ατζέντηδων!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr