Τις συγκλονιστικές ώρες που έζησε ανήμερα της Πρωτοχρονιας, στα χέρια του μεθυσμένου Αιγύπτιου, συντρόφου της στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα, περιγράφει στην κατάθεσή της η 31χρονη Βουλγάρα.

Η γυναίκα ξεδιπλώνει όλο το χρονικό του τρόμου, από την αρπαγή της από το διαμέρισμα όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός, μέχρι τον εγκλεισμό της στο διαμέρισμα του Αιγυπτίου στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο δράστης αφού την έσπασε στο ξύλο, σε live σύνδεση από το προφίλ της στο Facebook αλλά και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που την κάλεσε με βιντεοκλήση από τη Βουλγαρία, στη συνέχεια άνοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα! Μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση και υπο την επήρεια άγριας μέθης, φώναζε στη σύντροφό του: «Ξέρω ότι θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα», στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, θα πεθάνουμε όλοι μαζί» ενώ όταν του ζητούσαν να αφήσει τη σύντροφό του «Είναι γυναίκα μου και θα την κάνω ότι θέλω εγώ. Και να την σκοτώσω εσάς τι σας νοιάζει; Γιατί ήρθατε εδώ ποιος φώναξε;» ούρλιαζε.

Live ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, η κοπέλα ισχυρίστηκε πως έχει τρία χρόνια που μένει στην Ελλάδα και τον τελευταίο καιρό μένει στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σολωμού στο Γαλάτσι, στο σπίτι του (σ.σ αναφέρει όνομα) και της 24χρονης κόρης του η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εκείνη εργάζεται ως βοηθός της. Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες διατηρούσε σχέση με τον Αιγύπτιο. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς όπως είπε, ο Αιγύπτιος ήθελε να πάνε στο σπίτι του μαζί με την αδερφή της για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου.

Σε αυτό το σημείο η κοπέλα αναφέρει ότι με την αδερφή της έχουν διαφορετικό επίθετο επειδή έχουν διαφορετική μητέρα και όταν εκείνη γεννήθηκε ο πατέρας της ήταν φυλακή και δεν της έδωσε το επίθετο του. Επειδή όμως η αδερφή της δεν ήθελε να πάνε εκεί, εκείνη επέλεξε να την πάρει και να πάνε στην Καλλιθέα στο σπίτι του ανιψιού του πρώην άντρα της, με άλλη παρέα και χωρίς τον Αιγύπτιο. Πήγαν εκεί και κάθισαν όλο το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί. Ο Αιγύπτιος, την έπαιρνε όλο το βράδυ τηλέφωνο, αλλά εκείνη δεν το σήκωνε, επειδή ήξερε ότι θα μαλώσουν.
Η κοπέλα, όλο το βράδυ ανέβαζε φωτογραφίες και βιντεάκια στο facebook και εκείνος τα έβλεπε.

Την 1η Ιανουαρίου δεν μίλησαν όταν ξύπνησε η κοπέλα, γιατί ήξερε ότι θα είναι θυμωμένος. Στις 14:30 περίπου, ήταν στο σπίτι της, στην οδό Σολωμού με την αδερφή της, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και την κόρη, Ήρθε ο Αιγύπτιος νευριασμένος και ζητούσε να του ανοίξουν. Αφού είδε ότι δεν του άνοιγαν, σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και συνέχιζε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια του το τζάμι. Η κοπέλα φοβήθηκε και είπε στον ιδιοκτήτη να μην το ανοίξει, όμως εκείνος επειδή φοβήθηκε του άνοιξε από το μπαλκόνι να μπει.

Μόλις μπήκε στο σπίτι, πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και κινήθηκε προς το μέρος της. Έστρεψε το μαχαίρι απειλητικά προς την αδερφή της και της φώναζε να μην πλησιάσει. Μετά την έπιασε από το μαλλί και την έσερνε στο πάτωμα μέχρι την εξώπορτα. Αφού βγήκαν απ’ το σπίτι την πήγε αρχικά περπατώντας με τη βία και μετά όπως είπε, την έβαλε σε ένα ταξί και την πήγε σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου. Εκεί έγινε χαμός. Μόλις μπήκε στο σπίτι του της είπε: «Ξέρω ότι εκεί που θα πάμε θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα.» Και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι και να της ρίχνει μπουνιές. Εκείνη προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά αυτός δεν την άφηνε να μιλήσει.

Νόμιζε ότι τον απάτησε. Τότε πήρε με τη βία το κινητό της και την βιντεοσκοπούσε, από την ώρα που την χτυπούσε και έκανε όπως κατέθεσε, ζωντανή μετάδοση από το λογαριασμό της στο facebook για να το βλέπουν όλοι φίλοι της. Μάλιστα, εκείνη την ώρα, την πήρε με βιντεοκλήση το παιδί της που είναι επτά χρονών και μένει στη Βουλγαρία και ο Αιγύπτιος συνέχισε να την χτυπάει μπροστά στο παιδί της και να το δείχνει στην κάμερα.

Συνέχισε να την χτυπάει και ταυτοχρόνως να την ρωτάει πως πέρασε εκεί που ήταν και αν έχει κάνει π@@@.Εκείνη προσπάθησε να τον ηρεμήσει κι αυτός δεν την άφηνε να μιλήσει και την έβριζε. Και τη χτυπούσε ασταμάτητα μέχρι να έρθει αστυνομία. Όταν ήρθε αστυνομία και ήταν ακόμη έξω από το σπίτι, αυτός πήρε μία φιάλη υγραερίου και έναν αναπτήρα. Άνοιξε την φιάλη και άφησε το υγραέριο να βγει στον αέρα. Εκείνη φοβήθηκε γιατί μύρισε στον αέρα το υγραέριο, έβλεπε τον αναπτήρα στο χέρι του και νόμιζε ότι θα τους βάλει φωτιά. Εκείνη την ώρα η αστυνομία έσπασε την πόρτα και του φώναξε να πετάξει τον αναπτήρα και να βγει να παραδοθεί. Εκείνος απάντησε: «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, Θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Εσείς δεν έχετε νόμους εδώ γιατί με έχετε βάλει επτά φορές μέσα χωρίς να κάνω μαλακίες. Και τους Αλβανούς που κάνουν μαλακίες τους έχετε έξω».

Μετά οι αστυνομικοί του είπαν να την αφήσει εκείνη να φύγει και εκείνος απάντησε: «Είναι γυναίκα μου και θα την κάνω ότι θέλω εγώ. Και να την σκοτώσω εσάς τι σας νοιάζει; Γιατί ήρθατε εδώ ποιος φώναξε;».

Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για πολλές ώρες. Δεν θυμόταν όπως είπε στους αστυνομικούς πόσες ώρες, γιατί εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή Αιγύπτιος είχε ηρεμήσει, όμως νευρίασε ξανά και ήταν πάλι έτοιμος να ανοίξει το γκάζι και να τους βάλει φωτιά. Σε εκείνο το σημείο μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Την κοπέλα την πήραν και την πήγαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παντελεήμων» στη Νίκαια. Πονούσε πολύ το κεφάλι.

Οι γιατροί της έκαναν όλες τις εξετάσεις και στη συνέχεια της είπαν ότι μπορούσε να φύγει. Όπως είπε έχει χτυπήσει στο κεφάλι στα χέρια και στο δεξί της μάτι, το οποίο είχε γεμίσει αίματα ενώ δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Πηγή: europost.gr