Καθώς περνούν οι ώρες, πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για το ποιός κρύβεται πίσω από το καρτέρι θανάτου, που έστησαν άγνωστοι εκτελεστές, σε γνωστό επιχειρηματία της νύχτας, στο πάρκινγκ ενός πασίγνωστου φούρνου στη Βούλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του europost.gr, το τραγικό συμβάν έγινε το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά τις 9, στο πάρκινγκ του γνωστού αρτοποιείου ‘Ηπειρώτισσα’, στην οδό Ελευθερίας 1, με δράστες δυο επαγγελματίες εκτελεστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

διαφ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, που διατηρεί όμως νόμιμες επιχειρήσεις και έχει και ευρύτατο κοινωνικό κύκλο μπήκε στο πάρκινγκ του φούρνου με ένα ακριβό τζιπ, αλλά πριν προλάβει να κατέβει από το αμάξι του, ‘γαζώθηκε’ από τους εκτελεστές, που διέφυγαν στη συνέχεια με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν στο europost.gr ότι πρόκειται για μια ακόμη ‘επαγγελματικού χαρακτήρα’ επίθεση, η οποία αποδεικνύει ότι τα Νότια Προάστια της Αθήνας έχουν γίνει χώρος ανεξέλεγκτος για τη δράση διαφόρων συμμοριών, οι οποίες, σε αρκετές περιπτώσεις, ξεκαθαρίζουν με αιματηρό τρόπο τις διαφορές, που έχουν μεταξύ τους.

Σημειώνεται επίσης, πως μαζί με τον επιχειρηματία υπήρχε και δεύτερο άτομο, το οποίο επίσης τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, αλλά ελαφρά.

Πηγή: europost.gr