Λαβράκι έβγαλε η Μίσα, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου που εντόπισε στο λιμάνι των Χανίων μία αλλοδαπή 30χρονη γυναίκα, η οποία μετέφερε σε μία αποσκευή μεγάλη ποσότητα κάνναβης, κοκαΐνη και παράνομο οπλισμό!

Μετά την ένδειξη της Μίσα για ύπαρξη ναρκωτικών σε μια αποσκευή στην αποθήκη συνοδευόμενων δεμάτων, τα οποία ξεφορτώθηκαν από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο που έφτασε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο λιμάνι, οι άνδρες της Δίωξης και της Άμεσης Δράσης Ακτοφυλακής την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στην αποθήκη η 30χρονη αλλοδαπή, η οποία παρέλαβε την αποσκευή και οι άνδρες του Λιμενικού την ακινητοποίησαν για να της κάνουν έλεγχο.

Όπως αποδείχθηκε, η αποσκευή είχε μέσα 15 νάιλον συσκευασίες, στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δέκα κιλών 226,8 γραμμαρίων, άλλες δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 155,95 γραμμαρίων, καθώς και ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με γεμιστήρα και 50 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος.

Η 30χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί σε ποιους θα παρέδιδε το περιεχόμενο της αποσκευής η αλλοδαπή, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Πηγή: europost.gr