Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, η βραδινή βόλτα μια μητέρας με τα δυο μικρά παιδιά της -αγόρια ηλικάς έξι και οκτώ ετών- στην αγορά της Μυτιλήνης την Τρίτη, οταν ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του, έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του, κι επιτέθηκε στο εξάχρονο αγόρι. Ο ιδιοκτήτης, που εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ τράπεζας, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με συνέπεια ο σκύλος να δαγκώσει το παιδί στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του σκύλου να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του, που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Ο ιδιοκτήτης πήρε το σκύλο και έφυγε

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκε, φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου. Σε αυτό το πλαίσιο, ταυτοποιήθηκε από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας ο ιδιοκτήτης, ενας 24χρονος, ο οποίος και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου προκειμένου να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr