Αγόρι μόλις 12 ετών, που αποφοίτησε από το γυμνάσιο και από το κολέγιο την ίδια μέρα, περιγράφει πόσο αποδοτική υπήρξε γι’ αυτό η πανδημία, καθώς βρήκε τον χρόνο να κάνει παραπάνω μαθήματα, αλλά και να διοικεί δύο επιχειρήσεις τεχνολογίας!

Ο Μάικ Γουίμερ από τη Βόρεια Καρολίνα δηλώνει «σούπερ ενθουσιασμένος». «Δεν χρειαζόταν να τρώω ώρα για τη διαδρομή μέχρι το σχολείο, οπότε αυτό μου έδωσε πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνω επιπλέον μαθήματα. Αφού καθόμασταν που καθόμασταν σπίτι χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα» εξήγησε. Το παιδί θαύμα, πάντως, αν και μικρότερο από τους συμμαθητές του στο γυμνάσιο, έχει πάρει και βραβείο δημοφιλίας, πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι πολύ επιδέξιο και στην κοινωνική ζωή, όχι μόνο στα μαθήματα.

Το αγόρι, που άρχισε να κάνει προγραμματισμό υπολογιστών στα πέντε του χρόνια, στα επτά του ξεκίνησε την πρώτη του εταιρία τεχνολογίας, τη Next Era Innovations, που παρέχει ρομποτικές εφαρμογές για το ρομπότ ΝΑΟ.

Η δεύτερη start up του, Reflect Social, «συνδυάζει δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων με συσκευές που παρέχουν μια πιο δυναμική εμπειρία στα social», όπως εξηγεί. Οσο για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αποκαλύπτει ότι συνήθως δυσκολεύεται να βρει καθηγητές που να μην πιστέψουν αρχικά ότι τους κοροϊδεύει!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr