Σε ένα, άνευ προηγουμένου, όργιο προπαγάνδας επιδίδονται από το πρωί ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια και ιστότοποι, προκειμένου να καλύψουν το μεγάλο φιάσκο του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με το κυκλοφοριακό μπάχαλο στο Κέντρο της Αθήνας.

Σε στημένα ρεπορτάζ, παρουσιάζονται δήθεν ‘ικανοποιημένοι οδηγοί’, που κάθονται στριμωγμένοι στην Πανεπιστημίου και δηλώνουν ότι ‘η κατάσταση έχει βελτιωθεί’, ενώ την ίδια στιγμή η κάμερα πίσω από τους ρεπόρτερς και τους ερωτωμένους, δείχνει το μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Ταυτόχρονα, στο διαδίκτυο γίνεται, κυριολεκτικά, της κακομοίρας, καθώς πληθαίνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες, που επιτίθενται ανοιχτά στον Δήμαρχο, ζητώντας την αλλαγή των σχεδίων του και την απελευθέρωση της κυκλοφορίας σε μεγάλους οδικούς άξονες όπως η Πανεπιστημίου.

Εκείνο, που προκαλεί εντύπωση, είναι η ιδιαίτερη επιμονή του κ. Κώστα Μπακογιάννη να μην δίνει την παραμικρή σημασία στις διαμαρτυρίες και στις ενστάσεις των πολιτών, που πληρώνουν φόρους, δημοτικά τέλη και τον ψηφίζουν. Τι μπορεί να κρύβεται, αλήθεια, πίσω από την εμμονή ενός πολιτικού προσώπου (που διαθέτει πολικά χαρίσματα και ανακλαστικά) σε ένα σχέδιο, το οποίο είναι κραυγαλέα προβληματικό για την κυκλοφορία και την επιβίωση των πολιτών στην Αθήνα;

Πηγή: europost.gr