Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr, αισθήματα οργής επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου κατά της Υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία μέχρι τώρα απολάμβανε της ευνοίας του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και της συμπάθειας του ιδίου του πρωθυπουργού!

Η αιτία είναι γνωστή: Πρόκειται για την “νάρκη” των αποκαλύψεων για τις εγκληματικές διαστροφές του Δήμητρη Λιγνάδη, η οποία έσκασε στα χέρια της κας. Μενδώνη! Δηλαδή στα χέρια της υπουργού πολιτισμού, που έσφυγγαν με εμπιστοσύνη και υπερβολική συμπάθεια τον μέχρι προχθές καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος είχε την καθολική αναγνώριση της κυβέρνησης και εθεωρείτο “μία από τις καλύτερες κυβερνητικές επιλογές!”

Μόλις ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες κατά του κ. Λιγνάδη, η κα. Μενδώνη έσπευσε να τον καλύψει και όταν αυτός υπέβαλλε την παραίτησή του, η ίδια βγήκε και την απέδωσε σε “προσωπικούς του λόγους!”

Όταν πιέστηκε, στη συνέχεια, από τους δημοσιογράφους να πει περισσότερα, για τα όσα φρικτά ακούγονταν και γράφονταν για τις σεξουαλικές διαστροφές του κου Λιγνάδη, η υπουργός πολιτισμού περιορίστηκε να δηλώσει – τότε – ότι ¨δεν υπήρχαν επώνυμες καταγγελίες στην Δικαιοσύνη!¨

Η Συνέντευξη “βύθισε”, ακόμη περισσότερο, την Μενδώνη.

Κατά τις ίδιες πηγές του europost.gr, οι χειρισμοί της κας Μενδώνη για το θέμα Λιγνάδη, από μέρα σε μέρα, πηγαίνουν από το κακό προς το χειρότερο!

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι τα όσα είπε χθες δεν άρεσαν καθόλου στον Πρωθυπουργό και ότι περισσότερο “έριξαν λάδι στη φωτιά” του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη, παρά συνετέλεσαν στον να πέσει η ένταση του θορύβου.

“Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση της Λίνας Μενδώνη από το υπουργείο πολιτισμού”, έλεγε προς το europost.gr στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, καταλογίζοντας στην ίδια κραυγαλέα έλλειψη πολιτικής σκέψης και εξαιρετική ανεπάρκεια στα κυβερνητικά ανακλαστικά της και στους χειρισμούς της.

Πόσω μάλλον, που οι αποκαλύψεις κατά Λιγνάδη αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα πάρουν τη μορφή “εκρήξεων ηφαιστείου”, του οποίου η λάβα θα κάψει πολλούς!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr