Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποιήση της υπόθεσης γονείς μαθητών του σχολείου μίλησαν στο LIVE NEWS για το «κοινό μυστικό» και τις αδικαιολόγητες συναντήσεις του δασκάλου με τη μαθήτρια.

Το έβλεπαν κι άλλοι
«Ο μεγάλος σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι»

«Αρκετά συχνά να την παίρνει από το σχολείο ή να είναι μαζί στο αυτοκίνητο»

Δάσκαλος και μαθήτρια «μοιράζονταν» τους ίδιους στίχους στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο.Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές… ήταν παρούσα γενικά…».

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι βέβαια που συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το γεγονός. «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή…Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ”Μεμονωμένο περιστατικό”», αναφέρει μαρτυρία.

Από την τάξη… στη φυλακή
Στο μεταξύ, το πρώτο βράδυ στις φυλακές πέρασαν οι δύο εκπαιδευτικοί που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών. Τόσο ο δάσκαλος στην Ερέτρια όσο και ο εκπαιδευτικός στην Ηλιούπολη.

Οι δύο υποθέσεις έχουν κοινά χαρακτηριστικά και πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν με ομόφωνη απόφασή τους ανακρίτρια και εισαγγελέας και στον 44χρόνο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του στην Ηλιούπολη.

Πηγή: europost.gr