Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα με πάνω από 6000 Θέσεις Εργασίας


Την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει στην Αθήνα τις «Ημέρες Καριέρας». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 190 επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό για πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34), με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 18:00, και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Οι αναζητούντες εργασία θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν άμεσα με στελέχη επιχειρήσεων και να υποβάλουν τα βιογραφικά τους σε όσες εταιρίες τους ενδιαφέρουν. Παράλληλα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μπορούν να διεξάγουν επιτόπιες συνεντεύξεις, συγκεντρώνοντας έτσι ένα σημαντικό αριθμό βιογραφικών που θα τους βοηθήσει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους σε προσωπικό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού τους, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν πολλές συνεντεύξεις επιτόπου. Να τονιστεί επίσης ότι η λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις και τις ειδικότητες είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/imera-karieras-athina-eidikotites=.

Πηγή: newsbeast.gr