Για πρώτη φορά ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος ο οποίος κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, μετά από την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε από την πρώην ερωμένη του και μητέρα του παιδιού του, μιλάει για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο γιατρός που είχε αναλάβει δια του νόμου την κηδεμονία της κόρης του, δέχτηκε πυροβολισμούς από την 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και μπροστά στα έντρομα μάτια του μικρού παιδιού, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Ο γιατρός ο οποίος πλέον επέστρεψε στην θαλπωρή της οικογένειάς του, είναι πλέον ήσυχος καθώς η δράστρια παραμένει προφυλακισμένη.

Ο 68χρονος χειρουργός-οφθαλμίατρος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», περιέγραψε ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε έναν «εφιάλτη» στην προσπάθειά του να προστατέψει το παιδί από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 49χρονης εικαστικού η οποία προσπαθούσε με απειλές να πάρει το παιδί.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο γιατρός, η Κλοντιάνα Τσέλο, είχε δείξει στην ανήλικη κόρη τους το όπλο με το οποίο σκόπευε να τον πυροβολήσει και είχε πει στην μικρή ότι με αυτό θα «βγάλει» από τη μέση τον πατέρα της.

«Περιμέναμε ότι κάτι κακό θα γίνει» παραδέχτηκε ο γιατρός, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έβλεπε την 49χρονη να βγαίνει εκτός ορίων και να απειλεί τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Όπως υποστήριξε, ο ίδιος είχε ζητήσει προστασία από την δικαιοσύνη και τις αρχές, ωστόσο τίποτα δεν είχε γίνει μέχρι την τρομερή επίθεση που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή και να βάλει σε κίνδυνο το ανήλικο κοριτσάκι.

«Το παιδί δεν το πήραμε από καπρίτσιο, το πήραμε γιατί η μητέρα του το εγκατέλειψε. Και όχι μόνο το εγκατέλειψε, αλλά όταν ήταν μαζί δεν το φρόντιζε όσο θα έπρεπε. Η μητέρα είχε υπηρετικό προσωπικό που ασχολούταν με το παιδί και η ίδια ζούσε σε μια ένταση μέσα στο σπίτι. Το άφηνε σε χέρια ξένων» ξεκαθάρισε ο γιατρός.

Πηγή: europost.gr