Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο καταζητούμενος Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του μέλους της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP, Μετίν Κουλούνκ, κατά της Ελλάδας.

«Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν, μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία» δήλωσε προκλητικά ο Κουλούνκ, πρώην βουλευτής του ΑΚP και φίλος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση στο Τσόρουμ με τίτλο «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Η απάντηση στον Κουλούνκ δεν άργησε να έρθει από τον αυτεξόριστο στο Ντουμπάι Σεντάτ Πεκέρ, «ηγέτη του οργανωμένου εγκλήματος» τον έχει χαρακτηρίσει η Τουρκία, που στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τον στενό συνεργάτη του Ερντογάν πως χρηματιζόταν με 10.000 δολάρια τον μήνα.

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια η Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων» σημειώνει ο Πεκέρ σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στις δηλώσεις Κουλούνκ.

«Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”» προσθέτει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος.

Και συνεχίζει: «Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων…».

«Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτήν την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει. Από τη μια πουλάτε αμέσως την πατρίδα μας το Αν. Τουρκιστάν για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα και από την άλλη δηλώνετε πως θα μπείτε σε 5 ώρες στην Αθήνα. Αν σκοπός είναι η εξαπάτηση, είναι μάταιο, κανένας δεν ξεγελιέται» καταλήγει ο Πεκέρ, «ανάβοντας» νέες «φωτιές» στην Τουρκία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr