Κάποιοι στα social media θεωρούν αστείο να φτιάχνουν βιντεάκια που κάνουν «χιούμορ» με τον άγριο ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό του αστυνομικού χθες στη Νέα Σμύρνη. Συνελήφθη ο σπρίντερ-διαδηλωτής.

Συγκεκριμένα έχουν κάνει μοντάζ, που παρουσιάζουν το «σπρίντ» 100 μέτρων του διαδηλωτή που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι σαν συμμετέχοντα σε κάποιου είδους αθλητική διοργάνωση. Μάλιστα σε ένα εξ’ αυτών τον παρομοιάζουν με τον Κώστα Κεντέρη!

Υπενθυμίζουμε πως ευτυχώς ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του παρά τον ξυλοδαρμό του επί πολύ ώρα από τον οργισμένο όχλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 30χρονο Έλληνοϊρακινό «ινδιάνο» (τελικά δεν ήταν αλβανικής καταγωγής) , όπως είναι ευρέως γνωστός στους κύκλους των οπαδών, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και στο τέλος της «καταδρομικής» κούρσας του «άρπαξε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι και με λαβή-τζούντο τον έριξε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη στη Μαγούλα, ενώ είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και δεν είχε σχέση με πολιτικούς χώρους.

Άλλος ένας εκ των δραστών της επίθεσης έχει συλληφθεί και είναι επίσης μέλος συνδέσμου οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όπως γίνεται φανερό ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη όσο κι αν θέλει να τον παρουσιάσει η κυβέρνηση ως «ακροαριστερό» ήταν ετερόκλητος, από όλους τους πολιτικούς χώρους και είχε μέσα «κάθε καρυδιάς καρύδι». Οι πολίτες πολύ απλά δεν αντέχουν την καταπίεση των απαγορεύσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr