Το φως στη δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο υψηλής ανάλυσης το οποίο καταγράφει καρέ καρέ το σοκαριστικό ατύχημα με το υπηρεσιακό όχημα που «έκοψε» τον δρόμο και το νήμα της ζωής του Ιάσονα, έξω από τη Βουλή.

Στο βίντεο διακρίνεται το υπηρεσιακό όχημα που ανήκει στην Ντόρα Μπακογιάννη, να στρίβει παράνομα κόβοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, τα οποία κινούνται με πράσινο. Το ταξί φαίνεται να φρενάρει όμως ο 24χρονος νέος δεν πρόλαβε να σταματήσει και πέφτει πάνω στο υπηρεσιακό.

Το σώμα του Ιάσονα εκσφενδονίζεται και το κράνος του πετάγεται μακριά μετά την πρόσκρουση. Σε κατάσταση σοκ οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ μερικοί από τους έξι μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο φαίνονται να κλείνουν τα μάτια τους από τρόμο.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο συνοδηγός του υπηρεσιακού κατεβαίνει κρατώντας το κεφάλι του και κατευθύνεται στον τραυματισμένο Ιάσονα. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από τη Βουλή. Δυόμισι λεπτά αργότερα το όχημα μπαίνει μέσα στη Βουλή.

Θα υπάρξει άραγε δικαίωση για την οικογένεια αυτού του νέου που αναζητά ακόμα απαντήσεις;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr